088 - 02 33 370 [email protected] Gelimiteerde kunstfoto's verlijmd achter plexiglas
Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar een abstract foto? Dan zit u bij Umo Art Gallery wel goed! Wij brengen namelijk het werk van fotografen onder de aandacht. Wij zijn een galerie waar de foto kunst en het bieden van topkwaliteit centraal staat. Wij leveren allerlei werken en op het gebied van abstract kunst hebben wij een brede collectie. Van kleurrijk tot zwartwit. Bekijk het zelf maar eens. Dit doet u door te klikken op de button ‘collectie’ en vervolgens op ‘abstract’. We hebben op dit gebied werken van vele fotografen: voor ieder wat wils dus! Laat u inspireren.

Abstract kunstwerk op plexiglas of ingelijst

Bij ons kunt u uw gewenste abstract kunst op twee manieren laten afwerken: het verlijmen op plexiglas of het inlijsten met een passe-partout. Door het te verlijmen op plexiglas, krijgt het abstact kunst een zwevend effect. Het inlijsten zorgt voor een goede focus op de foto. Over beide afwerkingen is wat te zeggen, maar één ding is zeker: de hoogstaande kwaliteit van het product. En hoogstaande kwaliteit is waar wij continue voor gaan. Dit laten wij ook zien door onze ‘van begin tot eind’-service. Umo gaat verder dan enkel het verlijmen van plexiglas of het inlijsten. Wij vinden het vervoer en de verpakking ervan net zo belangrijk. Om onze kwaliteit te waarborgen doen wij dit ook zelf. En mocht u het willen, monteren wij uw abstract foto ook! Wat wilt u nou nog meer?

Kom langs of neem contact op…

Wilt u graag advies op maat of wilt u meer weten over onze diensten? U kunt ons te allen tijde bezoeken op ons bezoekadres in Culemborg. Wilt u liever bellen of mailen? Dan kunt u ons op het telefoonnummer 088 – 02 33 370 bereiken of een e-mailbericht sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder aan uw abstract foto!

AbstractUmo Art Gallery Surprise !!!
Hulp nodig? Bel voor advies 088 - 02 33 370
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg
Bezoek onze expositieruimte in Culemborg Meer informatie

Volg je ons al? Blijf op de hoogte via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief